lauantai 7. kesäkuuta 2014

Unicorn Yoga

Hei ystäväni! Shadow Cat tässä juoruilemassa.

        Teillä on varmaan pyllyt kipeänä eilisestä pepputreenistämme, joten siksi päätimme heittää teidät lattialle venyttelemään! Laitoimme Blue Unicornin joogaamaan lyhyessä ja tiukassa mekossa, sillä tiedämme että siitä on enemmän iloa teille. Blue Unicorn on meistä se notkea Jooga mestari (vaikka nimestä ei ehkä heti tulisikaan mieleen...), hän ohjaa teitä jatkossakin joogan saloihin.

        Jos ihmettelette heiluvaa kameraa, olin ottanut pari vodka shottia ennen kuvauksia. Ja tästä pääsimmekin siihen aiheeseen, että laitamme tänne pian myos coctail reseptejämme.
Baarimikkona toimiva Shadowcattimme (eli minä), on alkoholieksperttimme. Blue unicorn voi lisäillä ihania smoothie reseptejään, ja Opheliac lisäilee erittäin terveellisiä ruokareseptejään.
 ELI HERKULLISIA AIKOJA LUVASSA!!! Myos tämän videon myotä.


       Loppukevennykseksi lisäämme pari vanhaa kuvaa! Kun saamme Opheliacin tänne, otamme uudet kuvaukset taas. Ehdotuksia otetaan vastaan, millaisia kuvia haluatte katsella. Me kun juuri olimme astuneet tylsiin maan ruumiisiimme, näimme itsemme ja oi kauhistus.

    Kaikella rakkaudella, upea, kaunis, seksikäs ja älykäs avaruusolentorobotti tulevaisuudesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti