keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kuinka menetin 20 kiloa ja tulin onnelliseksi


Hei rakkaat avaruusmatkailijat, Blue Unicorn tässä. Kerron teille tarinan siitä miten eksyttyäni tähän kehoon pakotin sen luopumaan pakastepitsasta ja nostamaan pyllyn sohvalta vähintään kerran päivässä.
   
    Ihmisruumiini entinen omistaja syntyi  ihmekehoon. Se oli ihmekeho sillä tavalla että pitkään se pystyi vain makaamaan sängyssä päivät pitkät katsoen sarjoja eivätkä huonojen elämäntapojeni jäljet näkyneet ruumiissa heti, muutos tapahtui pikkuhiljaa ja paino levittäytyi vartaloon tasaisesti, varsinkin kasvoihin. Ruumiin omistaja oli ahdistunut, sillä oli hirveästi ylimääräistä energiaa ja se käytti sen kiukutteluun ja keksien syömiseen. Sitten minä saavuin ruumiiseen. Ahdistuin valtavasti, missä oli entinen upea, kiiltävä alienruumiini, missä kymmenet käteni?

Ahdistus kadonneesta seksialienrobottiruumiistani oli minulle liian suuri kestää, ja aloin purkamaan ahdistustani urheiluun. Minulla oli pieniä lapsia eikä ollenkaan rahaa, joten aloin katsomaan youtubessta jumppia ja saatoin urheilla koko päivän huomaamattani enkä syönyt oikein  mitään. Yhtäkkiä ei ollut enäämitään jäljellä ja piti opetella syömisen ja urheilun välinen tasapaino.

Pikuhiljaa onnellisuuteni palasi (olen ylionnellinen ja ärsyttävän hymyilevä tässä ihmisruumiissa). Jouduin opettelemaan liikkumaan liikkumisen ilosta, sillä ahdistus ei enää ajanut minua siihen. Nykyään minun täytyy liikkua joka päivä tai en saa illalla nukutuksi.Siinä kuntoilutarinani rakkaat alienien ystävät. Toivottavasti voin inspiroida teitä. Kommentoikaa ihmeessa, vastaan ylimielelläni.


Silmät ja huulet ovat isommat pienemmissä kasvoissa

Tässä  vaiheessa pyörtyilin laihuuttani.
Huomatkaa käsien pullistelevat verisuonet.
Tässä olen minä enkä edes tukevimmillani.
Kaikkea rakkautta teille lukijat, voitte olla sitä mieltä että näytin paremmalta pyöreämpänä, ja jollain tasolla saatan olla samaa mieltä (tykkäsin kurveistani). Mutta lihon kasvoistani eikä edes rakastavin ihminen voi sanoa minua kauniiksi niinä päivinä joina kasvoni muistuttavat turpeaa kuuta, ja vaikka ulkonäkö on kiistelyn alainen aihe, voin sanoa että oloni on tuhat kertaa parempi ollessani minulle sopivimmissa mitoissa<3 seuraavaksi kuntotarinansa kertoo SHADOWCAT, tuo varjojen kissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti