torstai 12. kesäkuuta 2014

TÄLLÄ KUUMAKSI


TÄLLÄ KUUMAKSI


Hei, tässä Opheliac kirjoittelee.

Niin kuin lupailimme, tässä teille tanssi. Se on lämmittely, jonka voitte tehdä ennen Shadow Catin treenejä ja Blue Unicornin joogia.

Opetan tämän tanssin Shadow Catille tässä videossa. Älkää ihmetelkö hänen nopeaa oppimiskykyään. Se johtuu meidän yhtenäisestä alienmielestämme.

Tulette myöhemmin saamaan lisää tanssilämmittelyjä, joita voitte sitten yhdistetllä, ettei käy liian tylsäksi. Tässä videossa teemme tanssin vain kerran, mutta te tietenkin laitatte sen repeatille, ja teette ainakin viisi kertaa, niin tulee lämmin ;)

Tässä tanssissa näette samalla sen, miksi minun, Opheliacin on kovin tärkeää vielä treenata tätä säälittävää ihmisvartaloa. Kiitos jakautuneen alienpersoonani minulla on kaksi loistavaa motivoijaa.

Blue Unicorn ja Shadow Cat ovat vihreinä kateudesta Opheliacille (joka on tanssija) Ja hän seisoo oikean jalkansa varpailla bitches, that's right!Ps. Muistakaa, että tanssiminen on loistava tapa saada monipuolista aerobista liikuntaa ja samalla se tuo venyvyyttä ja kehittää liikemuistia ja tasapainoa.
Pps. Myös miespuoliset seuraajamme voivat opetella tämän tanssin. Ihan rohkeasti.2 kommenttia: