sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Even I used to be fat, yes, me Shadow Cat (hyvin rimmaa)

Heippa kaikki urheilun ja/ tai avaruuden ystävät! 

            Shadow Cat tässä kirjoittelee. Haluan inspiroida teitä tarinallani siitä, miten olen saanut maallisen ruumiini kuriin kerta toisensa jälkeen. Huhut ovat totta; en ole aina ollut näin kuuma. Olen itseasiassa näyttänyt hyvinkin erilaiselta. Olen lapsesta asti ollut hyvin laiha, vaikka olen syönyt paljon. No, tilanne muuttui siinä 17 vuotiaana. Aluksi en edes huomannut asiaa, sillä painoni kertyy kaikkialle tasaisesti, eikä vain yhteen paikkaan, kuten mahaan tai reisiin. Joku voisi sanoa minua onnekkaaksi tuosta syystä, mutta minä en, sillä tuon tyylinen lihoaminen on hyvin petollista. Huomaat sen vasta kun on jo liian myöhäistä!

             Olen aina harrastanut liikuntaa kuitenkin jossain muodossa. Vaikka kävin teini-ikäisenä tanssitunneilla ja potkunyrkkeily tunneilla, olin silti vähän pyöreähkö. Eikä se edes pahemmin häirinnyt minua.
Herätyskelloni pärähtivät soimaan vasta kun 2011 näin itsestäni kaverikuvan Blue Unicornin kanssa.
Blue Uniorn oli juuri silloin laihtunut huomattavasti, mutta en minä hänen laihuuttaan katsellut, vaan omaa pyylevyyttäni hänen vierellään!
Tässä hyvä kuva meistä:

Minä oikealla, Blue Unicorn vasemmalla.
Tässä toinen kuva joka otettiin Juhannuksena 2011:

Tässä näkyy tasaisen lihoamisen huonot puolet: myös kasvot lihoavat.

Kun näin itsestäni nämä kuvat, ja monet muut vielä pahemmat (jotka saivat minut niin angsteihin, että poistin ne, eikä niitä nyt sen takia ole saatavilla), rupesin heti toimeen! Aloin jumppaamaan Tracy Andersonin jumppaa. Tracyn metodiin kuuluu joka päivä tehdä 30 minuutin cardio video, joka on vain hyppimistä eri tavoin, ja sen jälkeen 30 minuutin lihaskunto. Näin tulokset jo kuukaudessa!
Tässä pari kuvaa todisteeksi:Niinkuin näkyy, tykkään vaihdella hiusteni väriä usein. 

Opheliac oikealla, minä vasemmalla. Pistäkää merkille miten paljon hoikemmilta kasvoni näyttävät edelliseen kasvokuvaan verrattuna!


Valitettavasti en pysynyt terveellisellä polullani paria vuotta kauempaa. Kun muutin Lontooseen, siellä lihosin uudestaan, sillä en löytänyt enää aikaa urheilulle.
Tässä kuva siitä, miten nopeasti muutin taas muotoani (vain 5 kuukaudessa!)

Kuvassa vasemmalla on maallinen isosiskoni, joka hänkin oli tuohon aikaan isompi kuin nykyään. (suklaakakku sopii kuvaan täydellisesti)

Mutta onneksi suuntasin taas terveellisemmälle tielle kun hoksasin, että olin lihonnut! Lontoossa se ei ollut yhtä helppoa kuin Suomessa, sillä Lontoossa aikatauluni oli paljon kiireisempi. Oli todella vaikeaa löytää aikaa ja jaksamista urheilulle. Otin itseäni kuitenkin niskasta kiinni, aloitin karkkilakon ja aloin jumppaamaan tai lenkkeilemään joka päivä,  Muutos oli kuitenkin tällä kertaa hitaampaa, sillä työskentelin baarissa useimmiten iltavuorossa. Unirytmillä on suuri osa laihtumisessa! Kun menin lomalle Thaimaaseen, ja sen jälkeen muutin takaisin Suomeen, olin jo laihtunut huomattavasti!
Tässä pari kuvaa:

Thaimaassa


Suomessa, jipii!


Mikä oli tämän tarinan opetus?  1. Se, ettei ikinä saa lopettaa liikkumista liian pitkäksi aikaa.
2. Että minä, ja kaikki muut onnekkaat, jotka lihoavat kaikkialta tasaisesti, meidän pitää punnita itseämme säännöllisesti, muuten emme huomaa lihoamistamme ennen kuin on liian myöhäistä.


Valitettavasti minulla ei ollut tämän dramaattisempaa kuva materiaalia itsestäni hallussani, sillä olen joko poistanut kaikki rumat kuvat itsestäni, ja ne ainoat kunnon läskikuvat mitä minusta oli jäljellä, sijaitsivat tietokoneellani, jonka juuri hajotin.  Pahoittelut tästä.


Shadow Cat kiittää ja kumartaa! Ja seuraavan inspiroivat tarinan kertookin Opheliac. <3
Pus pus!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti